Ervaringen

Ik wil je ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar. Wat een geluk dat jij onze supervisor was! Ik heb veel van je geleerd op het gebied van supervisie, maar ook van je mens-zijn, om wie je bent. De manier waarop je in het leven staat en dat uitstraalt! Vanaf het begin creëerde je veiligheid en openheid, echt een kwaliteit van je. Bij jou mag je jezelf zijn. Jij hebt ons laten bloeien, doordat jij bloeide en open was. Jij hebt de ander zichzelf laten zijn, door jezelf te zijn

Je was een super supervisor. Ik vind je enthousiast, positief, een gezelligheidsbrenger en nog veel meer. Je hebt het talent om mensen zich gelijk op hun gemak te laten voelen. Er valt veel van je te leren.. dankjewel!

Ik vind het fijn dat je benoemt wat goed gaat, dit beurt me altijd op. Je stelt goede open vragen waardoor een werkinbreng die ik vertel meer helder wordt. Je bent in staat om goede verdiepingsvragen te stellen die bij mijn gevoel komen.

Ik vind het fijn dat iedereen mag leren op zijn eigen manier. Je werkt niet vanuit strakke richtlijnen. Je bent creatief en beeldend. De plaatjes die je tekende waren waardevolle toevoegingen op de bijeenkomsten. Ik vind het fijn dat je jezelf bent en naast ons staat.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp in dit (zware) stagejaar! Het heeft me heel erg geholpen om een plek te hebben waar ik mijn verhaal kwijt kon en waar ik erkenning voelde. Ook ben ik een paar belangrijke thema’s van mezelf gaan ontdekken en dit is leerwinst voor de rest van mijn leven. Ik wil je bedanken voor je openheid en respect naar ons toe. Vooral je betrokkenheid heeft mij geholpen om mij veilig te voelen. Je bent een warm en betrokken persoon, maar we konden ook erg lachen met elkaar. Ik vind dat je altijd met veel voorzichtigheid en respect met ons hebt gewerkt en ook in onze meest kwetsbare momenten wist jij heel goed hoe je ons moest begeleiden.

Ik heb Marloes als een hele fijne supervisor ervaren. Ze sloot elke keer goed aan bij wat wij als supervisanten nodig hadden. Door met theoretische modellen te werken kreeg ik sleutels aangereikt om de regie te nemen over mijn leerproces.

Er was een mooie balans tussen diepgang en toch ook een deel ontspanning. We worden niet uren aan de praat gezet en uitgeknepen, maar we worden op een actieve manier aan het werk gezet waarin we regie leren nemen over ons eigen leerproces. Marloes creëert een veilige plek waarin ze vertrouwen geeft. Hierdoor heb ik niet het idee dat ik mezelf moet laten zien, maar dat ik me wil laten zien en het beste in mij naar boven wordt geroepen.